Verkoopklaar maken van een woning na ontruiming.

Wanneer u gaat verhuizen of een dierbare verliest, kan het nodig zijn om de oude woning gereed te maken voor verhuur of verkoop.

Verkoopklaar maken van een woning na ontruiming

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u kan ondersteunen bij het verkoopklaar maken van een woning na een ontruiming? Boedelmakelaar staat voor u klaar met professionele diensten en expertise om het proces efficiënt en succesvol te laten verlopen. Na een woningontruiming is het van groot belang om de woning in optimale staat te presenteren voor potentiële kopers. Hierbij speelt Boedelmakelaar een essentiële rol.

Wanneer u gaat verhuizen of een dierbare verliest, kan het nodig zijn om de oude woning gereed te maken voor verhuur of verkoop. Deze taak kan vaak als onplezierig worden ervaren, vooral te midden van de stress van verhuizen of tijdens een emotionele periode. Boedelmakelaar staat klaar om u hierbij te helpen. Onze deskundige vakmensen hebben uitgebreide ervaring in het leeghalen van woningen en zorgen ervoor dat deze in perfecte staat worden achtergelaten.

Wij kunnen uw huis volledig ontruimen, waardoor het klaar is voor verkoop. Daarnaast bieden wij de service om de inboedel te verwijderen en kleine klusjes in huis uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van vloerbedekking, schroeven en nagels, het dichten van gaatjes en het verwijderen van raambekleding. Op meerdere fronten kunnen wij u ondersteunen bij het gereed maken van uw woning voor verkoop, ontruiming en kluswerkzaamheden, waardoor u volledig ontlast wordt.

Bent u geïnteresseerd in een langdurige samenwerking voor het gereedmaken van woningen en/of bedrijfspanden voor verhuur of verkoop? Wilt u meer te weten komen over onze diensten en mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen en advies. Wij staan graag voor u klaar.

Verkoopklaar maken van een woning nadat deze is gestript van inboedel.

Het verkoopklaar maken van een woning kan een intensieve en tijdrovende taak zijn. Boedelmakelaar neemt graag alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Onze diensten omvatten onder andere het opruimen, schoonmaken, herstellen en stylen van de woning. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast het verkoopklaar maken van een huis kunt u ook bij ons terecht voor de volgende diensten:


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Woning gereed maken voor verhuur

Bij het gereedmaken van een huis voor verhuur is het van groot belang ervoor te zorgen dat de woning volledig geordend en schoon is. Bovendien raden wij ten zeerste aan om zo veel mogelijk reparaties uit te voeren, zoals het vastzetten van losse plinten en het opvullen van muurgaatjes.

Wanneer uw woning wordt bezichtigd of als er foto’s worden gemaakt voor de verhuur, dient deze eveneens klaar te zijn voor verhuur. Het is dan essentieel om persoonlijke spullen zoveel mogelijk op te bergen en ervoor te zorgen dat het huis opgeruimd en schoon is. Is uw woning eenmaal verhuurd? Dan kunt u onze boedelmakelaars inschakelen om de woning volledig te ontruimen.

Indien u uw huurwoning verlaat, rust de verantwoordelijkheid op u om de woning schoon en leeg op te leveren. Naast het leeghalen van de woning dienen enkele klussen te worden uitgevoerd. Meestal moeten alle vloerbedekking en behang worden verwijderd, en dienen alle muurgaten te worden opgevuld, samen met het herstellen van eventuele andere beschadigingen. Boedelmakelaar biedt aanvullende diensten die u hierbij kunnen ondersteunen.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine