Woningontruiming specialist
met jaren ervaring

Wij ontruimen woningen, bedrijfspanden en meer. Wij hebben alle expertise in huis om waarde te herkennen en conform uw wensen inboedels te verdelen, verkopen én veilen.

Woningontruiming door heel Nederland

Bij het ontruimen van een woning komt veel kijken en dit moet professioneel worden uitgevoerd. Bovendien gaat het vaak gepaard met emoties en ontbreekt het veelal aan tijd.

Woningontruiming via Boedelmakelaar gaat op discrete en respectvolle wijze. Wij ontruimen woningen in Nederland en België ongeacht hoeveelheid of kwaliteit van de inboedel. De oplevering is altijd conform uw wensen, van de makelaar of verhuurder. Daarmee ontzorgen wij u of uw cliënt volledig.

Daarnaast kunnen wij assisteren bij het verdelen, taxeren, inventariseren, verkopen en veilen van de inboedel. Alle objecten die via woningontruiming beschikbaar komen krijgen een passende bestemming. Bijzondere kunst & antiek en design objecten veilen en verkopen wij voor u via showroom Mantorini (www.mantorini.nl) of Veilinghuismakelaar. Het opkopen van de inboedel als dat uw wens is behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast woningontruiming organiseren en coördineren wij indien gewenst de verkoop van de woning, auto, scootmobiel tot vakantiehuis. De tuin kan door onze Boedelhovenier worden opgeleverd zodat deze verhuur- of verkoopklaar is.

Hoe werkt een woningontruiming?

Hoe verloopt een woningontruiming? Het proces van een woningontruiming:

Prijsopgave: Wenst u meer informatie over de kosten van een volledige woningontruiming? Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. We zullen graag samen met u om de tafel zitten om de situatie en uw wensen te bespreken.

Akkoord en planning: Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte, zullen wij contact met u opnemen. Samen zullen we een datum en tijdstip plannen. Vaak kunnen we al binnen 2 à 3 werkdagen voor u aan de slag. Na de ontruiming ontvangt u de factuur van ons.

Woning leegmaken na overlijden of assistentie bij een seniorenverhuizing: Indien een dierbare is overleden en u verantwoordelijk bent voor het leegmaken van de woning, of als het ouderlijk huis deel uitmaakt van een nalatenschap en moet worden ontruimd, is het prettig om ondersteuning te ontvangen in deze moeilijke tijd. Onze bekwame vakmensen staan klaar om u te helpen bij de woningontruiming na overlijden.

Verhuizen is altijd stressvol, maar vooral voor ouderen is het geen gemakkelijke taak. In sommige gevallen is verhuizen echter noodzakelijk, bijvoorbeeld wanneer uw huidige woning niet meer geschikt is en u gaat verhuizen naar een aanleunwoning. Met onze zorgvuldige aanpak zorgen wij voor een stressvrije verhuizing, zodat u zich direct thuis voelt op uw nieuwe plek. De woningontruimingsdienst van Boedelmakelaar staat altijd voor u klaar.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en hoe wij u kunnen assisteren bij het ontruimen van woningen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel ons direct op: 088 – 00 09 222

Voor hulp bij het ontruimen van een woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze woningontruiming en klusdiensten bij de verkoop of verhuur van een huis Het ontruimen van een woning is geen eenvoudige taak. Vaak moet de leeggemaakte woning gereed worden gemaakt voor verhuur of verkoop, en er is meestal een deadline verbonden aan deze taak. Bijvoorbeeld wanneer het huis is verkocht en de verkoopakte bij de notaris moet worden getekend. Als het pand niet leeg is voordat de verkoopakte wordt ondertekend, kan de koper de notaris vragen om een provisie achter te houden. De koper kan dan op uw kosten de woning laten ontruimen, en deze kosten worden verrekend met de achtergehouden provisie. Het is dus beter om dit in eigen hand te houden, en daarom kiezen steeds meer mensen voor een ontruiming door een gespecialiseerd bedrijf.

Om een goede eerste indruk te maken op potentiële kopers, kunnen wij kleine reparaties uitvoeren. Denkt u hierbij aan het verwijderen van vloerbedekking, het opvullen van gaatjes en het herstellen van loszittende plinten. De inboedel kunnen wij voor u afvoeren. Kortom, wij kunnen u zo veel mogelijk ontlasten.

Bij ons kunt u rekenen op een efficiënte en snelle ontruiming van de woning. Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van een woning? Moet een woning verkoopklaar worden gemaakt, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare? Bel: 088 – 00 09 222 of vul het contactformulier in op onze website.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging


Klik hier voor alle reviews

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in spoedwoningontruimingen

Spoedontruiming

Onze ervaren huisontruimers kunnen je op professionele wijze ondersteunen bij de ontruiming van een pand, het leegmaken van een appartement, het leeghalen van een huis, zorgkamer of een ander onderdeel van de woning. Wij bieden de volgende diensten aan voor het leeghalen van een huis:

Onze extra service

Bij een ontruiming zoals een huisontruiming na overlijden, is het fijn wanneer je kunt aangeven welke spullen je wilt behouden. Deze spullen kun je labelen om vergissingen te voorkomen. Vervolgens gaan wij aan het werk en nemen wij al je zorgen volledig uit handen.

Wil je graag dat bepaalde erfstukken worden geleverd op een andere locatie? Met onze extra service kunnen wij dit aanbieden. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het grondig schoonmaken en ontruimen van (ernstig) vervuilde woningen.

Transport- en leveringsdiensten

Naast onze verhuisdiensten, kun je natuurlijk ook gebruikmaken van onze transport- en leveringsdiensten. Wij beschikken over een vrachtwagen waarmee je spullen veilig en efficiënt kunnen worden afgevoerd. Grote spullen die niet door het trapgat passen, kunnen naar beneden worden gehaald met onze ladderlift.

Omdat elke situatie anders is, hanteren wij geen standaard tarieven voor het ontruimen van een woning. We maken daarom altijd eerst een persoonlijke afspraak om je wensen samen door te nemen. Onze specialist zal vrijblijvend een offerte op maat opstellen voor de ontruiming van je pand. Zo weet je direct wat de kosten zijn voor het leegruimen van je woning.

Heb je hulp nodig bij woningontruiming? De woningontruimers van Boedelmakelaar staan voor je klaar!

Woningontruiming in uitvoering, aanvullende diensten en mogelijkheden:

Naast het opruimen van de inboedel van de woning, kunnen onze huisontruimers je ook helpen met extra diensten om de woning zo netjes mogelijk achter te laten. Denk hierbij aan:

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het eilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar


Super professioneel bedrijf, goede service en goed in de communicatie! Alles wat we afgesproken hebben is netjes na gekomen!

Geert ter Apel


Boedelmakelaar heeft conform de offerte het huis leeggehaald en klaar gemaakt om over te dragen aan verhuurder. Prima gedaan! Het heeft ons enorm geholpen.

Astrid Perenboom


Zeer professioneel bedrijf voor het leeghalen van een huis na overlijden eigenaar. Snelle service en keurig achtergelaten! Zeker een aanrader! Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!!

Annelies Mulder