Inboedelafwikkeling

Wij zijn uw partner voor een zorgeloze inboedelafwikkeling. Maar wij gaan verder dan ontruimen alleen. Wij denken en handelen altijd conform uw wensen.

Inboedelafwikkeling bij overlijden

Onze dienstverlening wordt al meer dan 15 jaar in Nederland en België ervaren als betrokken, persoonlijk, discreet en respectvol. Niets gaat ons te ver en onze oplossingsgerichtheid is daadkrachtig en vlot. Uw vraag wordt van a tot z opgepakt om de woning verkoop- of verhuurklaar te maken.

Alle objecten krijgen een goede plek of worden milieubewust afgevoerd. Wij herkennen waardevolle objecten en kunnen die naast de verdeling voor u verkopen of veilen. En we zorgen ervoor, dat alle goederen die herbruikt kunnen worden, een tweede leven krijgen. Duurzaamheid is een belangrijke waarde bij ons.

Voor bijzondere collecties of verzamelingen die niet legaat zijn vergeven zoeken wij toch naar een passende bestemming. Dit kan zijn een museum, vereniging of stichting. Deze laatste kan ook in overleg met een notaris worden opgericht.

Onze service reikt verder dan alleen inboedelafwikkeling. Of dit nu het veiligstellen van de inboedel is, het goed presenteren van de tuin vanuit onze Boedelhovenier tot mediation bij de verdeling. Dit behoort gewoonweg tot onze professie en hierin blinken we uit.

Bijzonder is de persoonlijke betrokkenheid van Eric Branger die objectief alles kan waarderen en organiseren maar inlevend is in wat voor u belangrijk is of voelt. Een zakelijke steun met een persoonlijke touch. Conclusie? Naast inboedelafwikkeling ontzorgen wij u compleet.

Boedelmakelaar eigenaar Eric Branger (1962) heeft na jarenlange ervaring in de veiling- en kunst & antiekwereld en als woningmakelaar besloten in 2007 Boedelmakelaar op te richten. Eric heeft voor de verkoop van kunst, antiek en design showroom Mantorini (www.mantorini.nl).

Door het in 1989 behaalde ‘Diploma Vakbekwaamheid voor het Veilinghoudersbedrijf’ en de jarenlange ervaring als bedrijfsleider/taxateur bij een gerenommeerd veilinghuis is zijn expertise zeer uitgebreid. Om voor u of uw cliënt de veilingwaardige objecten te herkennen en deze te laten veilen is er nu ‘de weg naar de veiling’ met onze service Veilinghuismakelaar. Met deze dienst bieden wij veilingwaardige objecten aan bij een veilinghuis.

Door jarenlange productkennis en opgebouwde relaties met nationale en internationale veilinghuizen wordt zo elk object op de juiste plek geveild.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in spoedwoningontruimingen

Voor de afwikkeling van inboedelverdeling kunt u bij ons terecht

Het leegruimen van een huis is een grote taak. Wij nemen graag de zorgen en arbeidsintensieve taken voor u over en zullen de spullen uit het huis halen na het overlijden van uw naaste. Zo heeft u meer tijd voor andere, belangrijkere zaken. Wij kunnen onze diensten in heel Nederland aanbieden. We hebben een breed scala aan ontruimings- en opruimwerkzaamheden. Bekijk daarom ook onze website om al onze diensten te bekijken.

Kosten van het leegmaken van een huis na overlijden

Bent u benieuwd naar de kosten van het leegmaken van een huis na overlijden? Dan verwijzen we u graag naar ons offerteformulier. De kosten voor het leegruimen van een huis na overlijden zijn afhankelijk van de benodigde werkzaamheden. Op basis daarvan stellen we een offerte op met de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer we het huis of appartement na overlijden leegmaken.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar


Super professioneel bedrijf, goede service en goed in de communicatie! Alles wat we afgesproken hebben is netjes na gekomen!

Geert ter Apel


Boedelmakelaar heeft conform de offerte het huis leeggehaald en klaar gemaakt om over te dragen aan verhuurder. Prima gedaan! Het heeft ons enorm geholpen.

Astrid Perenboom


Zeer professioneel bedrijf voor het leeghalen van een huis na overlijden eigenaar. Snelle service en keurig achtergelaten! Zeker een aanrader! Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!!

Annelies Mulder