Inboedelafwikkeling

Inboedelafwikkeling bij overlijden

Onze dienstverlening wordt al meer dan 15 jaar in Nederland en België ervaren als betrokken, persoonlijk, discreet en respectvol. Niets gaat ons te ver en onze oplossingsgerichtheid is daadkrachtig en vlot. Uw vraag wordt van a tot z opgepakt om de woning verkoop- of verhuurklaar te maken.

Alle objecten krijgen een goede plek of worden milieubewust afgevoerd. Wij herkennen waardevolle objecten en kunnen die naast de verdeling voor u verkopen of veilen. En we zorgen ervoor, dat alle goederen die herbruikt kunnen worden, een tweede leven krijgen. Duurzaamheid is een belangrijke waarde bij ons.

Voor bijzondere collecties of verzamelingen die niet legaat zijn vergeven zoeken wij toch naar een passende bestemming. Dit kan zijn een museum, vereniging of stichting. Deze laatste kan ook in overleg met een notaris worden opgericht.

Onze service reikt verder dan alleen inboedelafwikkeling. Of dit nu het veiligstellen van de inboedel is, het goed presenteren van de tuin vanuit onze Boedelhovenier tot mediation bij de verdeling. Dit behoort gewoonweg tot onze professie en hierin blinken we uit.

Bijzonder is de persoonlijke betrokkenheid van Eric Branger die objectief alles kan waarderen en organiseren maar inlevend is in wat voor u belangrijk is of voelt. Een zakelijke steun met een persoonlijke touch. Conclusie? Naast inboedelafwikkeling ontzorgen wij u compleet.

Boedelmakelaar eigenaar Eric Branger (1962) heeft na jarenlange ervaring in de veiling- en kunst & antiekwereld en als woningmakelaar besloten in 2007 Boedelmakelaar op te richten. Eric heeft voor de verkoop van kunst, antiek en design showroom Mantorini (www.mantorini.nl).

Door het in 1989 behaalde ‘Diploma Vakbekwaamheid voor het Veilinghoudersbedrijf’ en de jarenlange ervaring als bedrijfsleider/taxateur bij een gerenommeerd veilinghuis is zijn expertise zeer uitgebreid. Om voor u of uw cliënt de veilingwaardige objecten te herkennen en deze te laten veilen is er nu ‘de weg naar de veiling’ met onze service Veilinghuismakelaar. Met deze dienst bieden wij veilingwaardige objecten aan bij een veilinghuis.

Door jarenlange productkennis en opgebouwde relaties met nationale en internationale veilinghuizen wordt zo elk object op de juiste plek geveild.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine