Discreet en zorgeloos huis leeghalen bij overlijden.

Wij ontruimen woningen, bedrijfspanden en meer. Wij hebben alle expertise in huis om waarde te herkennen en conform uw wensen inboedels te verdelen, verkopen én veilen.

Huis leeghalen bij overlijden

Na het overlijden van een geliefde of dierbare bevindt u zich in een emotionele periode, waarin u veel moet regelen, zoals een begrafenis. Het leeghalen van de woning van de overledene is vaak een intensieve taak die u liever niet zelf wilt uitvoeren tijdens deze rouwperiode.

Wij begrijpen dat u de voorkeur geeft aan een vertrouwde partner voor deze ontruimingswerkzaamheden. Het leegmaken van een huis na het overlijden van een dierbare is iets wat u met een gerust hart aan onze ervaren vakmensen kunt overlaten.

Bij Boedelmakelaar hebben we ervaren professionals in dienst die op respectvolle wijze met u, uw naasten en natuurlijk uw eigendommen omgaan. We streven ernaar om zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk te werken, zodat we u volledig kunnen ontzorgen bij het ontruimen en opruimen van de woning.

We voeren deze werkzaamheden al vele jaren uit voor diverse klanten, waaronder het ontruimen van seniorenwoningen. Maar ook het leegmaken van een huis of appartement na overlijden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken of heeft u vragen over de kosten van het huis leegmaken na overlijden? Vul dan direct het contactformulier in of bel ons op: 088 – 00 09 222.

Woning ontruimen na overlijden

Wij zorgen ervoor dat de woning keurig wordt opgeleverd. We begrijpen dat het overlijden altijd een emotioneel moment is, daarom werken we snel maar wel volgens plan, zodat we uw woning bijvoorbeeld binnen een dag volledig kunnen ontruimen. Bij het leeghalen en ontruimen van de woning labelen we overgebleven meubels, spullen en inboedel zorgvuldig, zodat we precies weten welke items u wilt behouden. U heeft dan de mogelijkheid om de inboedel aan Boedelmakelaar over te laten. We zullen ons inzetten om de spullen die u niet meer wenst te behouden een tweede leven te geven door ze op te kopen en via onze dochteronderneming Mantorini.nl weer te verkopen.

Woningontruiming na het overlijden van een dierbare

Een woningontruiming na overlijden gaat vaak gepaard met het verhuizen van inboedel en spullen. We denken graag mee over kleine verhuizingen. Hierdoor wordt de huisontruiming na overlijden van uw naasten volledig geregeld, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken.

Een specialist van Boedelmakelaar komt graag vrijblijvend naar uw locatie om de mogelijkheden en werkzaamheden te bespreken. U kunt via onze website een persoonlijke afspraak maken om de woning na overlijden te laten ontruimen.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Voor het leegmaken van een huis na overlijden kunt u bij ons terecht

Het leegruimen van een huis is een grote taak. Wij nemen graag de zorgen en arbeidsintensieve taken voor u over en zullen de spullen uit het huis halen na het overlijden van uw naaste. Zo heeft u meer tijd voor andere, belangrijkere zaken. Wij kunnen onze diensten in heel Nederland aanbieden. We hebben een breed scala aan ontruimings- en opruimwerkzaamheden. Bekijk daarom ook onze website om al onze diensten te bekijken.

Kosten van het leegmaken van een huis na overlijden

Bent u benieuwd naar de kosten van het leegmaken van een huis na overlijden? Dan verwijzen we u graag naar ons offerteformulier. De kosten voor het leegruimen van een huis na overlijden zijn afhankelijk van de benodigde werkzaamheden. Op basis daarvan stellen we een offerte op met de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer we het huis of appartement na overlijden leegmaken.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine