Inboedel opruimen

Wij ontruimen woningen, bedrijfspanden en meer. Wij hebben alle expertise in huis om waarde te herkennen en conform uw wensen inboedels te verdelen, verkopen én veilen.

Inboedel opruimen

Het opruimen van een inboedel is een zware klus. Naast het tillen van meubels kunnen er ook emotionele aspecten aan verbonden zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, gebeurt zo’n ontruiming altijd op een moment dat uw agenda al overvol is. Gelukkig staan de medewerkers van onze inboedelservice voor u klaar. Wij regelen het graag voor u!

Heeft u een ruimte of een compleet huis dat moet worden leeggemaakt? Wij helpen u graag. Boedelmakelaar heeft ruime ervaring in het ontruimen van woningen, appartementen en zorgkamers. We staan klaar om deze klus voor u te klaren. Wanneer u contact opneemt met onze inboedelservice, komt er altijd eerst een medewerker bij u langs om de goederen te inventariseren. Vervolgens schakelen we snel, zodat we tijdens de afspraak efficiënt te werk kunnen gaan.

Wilt u meer informatie over onze hulp bij het opruimen van de inboedel van een woning? Neem dan contact met ons op! Gebruik bij voorkeur ons contactformulier en voeg foto’s van uw inboedel toe aan het bericht.

Al vele jaren voeren we deze werkzaamheden uit voor diverse klanten, waaronder het ontruimen van seniorenwoningen waarin we ruime ervaring hebben. Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder. Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via: 088 – 00 09 222 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij nemen graag alle roerende zaken (inboedel) van u over. Tijdens de voorinspectie zal een van onze experts samen met u bepalen welke specifieke inboedel ter overname wordt aangeboden of welke inboedel eventueel naar een andere locatie moet worden verhuisd. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn bij een kleine verhuizing.

Bij de ontruiming zullen onze medewerkers op verzoek de inboedel meenemen.

Ze zullen direct beoordelen welke spullen nog geschikt zijn voor hergebruik. Dat is wel zo prettig. De spullen die niet langer bruikbaar zijn voor anderen, zullen wij naar het afvalstation brengen.

Bij Boedelmakelaar hechten we veel waarde aan flexibiliteit en streven we naar duidelijke en transparante afspraken met u. Door de jaren heen hebben we veel kunnen betekenen voor onze klanten en partners. Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over onze diensten en mogelijkheden.

In samenwerking met ons kunt u spullen en inboedel een tweede kans geven aan mensen die er behoefte aan hebben. Wij nemen graag alle zorgen uit handen door uw ontruiming of verhuizing te regelen met een professioneel en ervaren team van medewerkers. De inboedel die wij overnemen, krijgt altijd een goede bestemming, en u draagt ook bij aan milieuvriendelijkheid!

U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van woningen, kelders of magazijnen.

Bovendien hebben we ruime ervaring in het planmatig uitvoeren van bedrijfsontruimingen. Daarnaast bieden wij aanvullende diensten om de ruimte netjes en opgeruimd achter te laten, zoals schilderwerk, onderhoud, reiniging van panden en afbraak- en demontagewerk.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Over Eric Branger, Veilinghuismakelaar bij Boedelmakelaar

Boedelmakelaar eigenaar Eric Branger (1962) heeft na jarenlange ervaring in de veiling- en kunst & antiekwereld en als woningmakelaar besloten in 2007 Boedelmakelaar op te richten. Eric heeft voor de verkoop van kunst, antiek en design showroom Mantorini (www.mantorini.nl). Door het in 1989 behaalde ‘Diploma Vakbekwaamheid voor het Veilinghoudersbedrijf’ en de jarenlange ervaring als bedrijfsleider/taxateur bij een gerenommeerd veilinghuis is zijn expertise zeer uitgebreid. Om voor u of uw cliënt de veilingwaardige objecten te herkennen en deze te laten veilen is er nu ‘de weg naar de veiling’ met onze service Veilinghuismakelaar. Met deze dienst bieden wij veilingwaardige objecten aan bij een veilinghuis. Door jarenlange productkennis en opgebouwde relaties met nationale en internationale veilinghuizen wordt zo elk object op de juiste plek geveild.

Mantorini

Naast de service Veilinghuismakelaar heeft Boedelmakelaar showroom Mantorini, een verkoopportaal voor kunst, antiek en design. Mantorini is de woonwinkel voor liefhebbers die houden van authentieke objecten. Die kunnen genieten van culinaire ontdekkingen of wijnproeverijen. Die creatief zijn en weten te stylen met een unieke signatuur en ontwerp. Zij staan voor die pure genietmomenten in het leven. Ontdek hun wisselende collectie.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 06 - 50296400.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine