Verkoop kunst antiek en design

Wij ontruimen woningen, bedrijfspanden en meer. Wij hebben alle expertise in huis om waarde te herkennen en conform uw wensen inboedels te verdelen, verkopen én veilen.

Verkoop en veilen van kunst antiek en design

Boedelmakelaar geeft waardevolle bezittingen en inboedel een nieuw leven in door ze op te kopen en weer te verkopen in de winkel van Mantorini. Na woningontruiming als gevolg van bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare blijft u vaak zitten met spullen die nog van waarde zijn. Denk hierbij aan antieke meubelstukken, kunstwerken zoals schilderijen, of bijvoorbeeld een design fauteuil van een bekende ontwerper. Onze samenwerking met Mantorini, een gerenommeerd bedrijf in de kunst- en designwereld, stelt ons in staat om een waardevolle brug te slaan tussen het verleden en de toekomst, terwijl we zowel erfgenamen als kunstliefhebbers dienen.

Boedelmakelaar heeft zich altijd toegewijd aan het verzachten van de last die gepaard gaat met het leegmaken van huizen na een overlijden. Onze professionele diensten omvatten de aankoop van inboedel en het vaststellen van de waarde van items die vaak zowel sentimentele als materiële waarde vertegenwoordigen. Onze experts nemen de tijd om zorgvuldig te selecteren, waarderen en documenteren van elk stuk, met een diepgaand begrip van kunst, antiek en design.

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking niet alleen bijdraagt aan het behoud van ons cultureel erfgoed, maar ook aan de ondersteuning van erfgenamen die op zoek zijn naar een eerlijke oplossing voor het afhandelen van nalatenschappen na een overlijden.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Voor het leegmaken van een huis na overlijden kunt u bij ons terecht

Het leegruimen van een huis is een grote taak. Wij nemen graag de zorgen en arbeidsintensieve taken voor u over en zullen de spullen uit het huis halen na het overlijden van uw naaste. Zo heeft u meer tijd voor andere, belangrijkere zaken. Wij kunnen onze diensten in heel Nederland aanbieden. We hebben een breed scala aan ontruimings- en opruimwerkzaamheden. Bekijk daarom ook onze website om al onze diensten te bekijken.

Kosten van het leegmaken van een huis na overlijden

Bent u benieuwd naar de kosten van het leegmaken van een huis na overlijden? Dan verwijzen we u graag naar ons offerteformulier. De kosten voor het leegruimen van een huis na overlijden zijn afhankelijk van de benodigde werkzaamheden. Op basis daarvan stellen we een offerte op met de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer we het huis of appartement na overlijden leegmaken.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 06 - 50296400.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine