Tuin ontruimen

Boedelmakelaar heeft een ruime ervaring op het gebied van tuin ontruimen, en weer netjes maken voor verkoop of verhuur.

Tuin ontruimen en netjes laten maken door Boedelmakelaar

Heeft u een verwilderde tuin of wenst u uw tuin leeg te maken voor de aanleg van een nieuwe tuin? Dit kan soms een fysiek inspannende taak zijn. Boedelmakelaar staat klaar om u hierbij te assisteren. U kunt gebruik maken van onze ontruimingsdienst om uw tuin leeg te halen of te laten reinigen.

Onze ontruimers zullen dit snel en efficiënt uitvoeren, zodat uw tuin weer netjes en volledig leeg is, klaar voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Voor ons is geen opdracht te omvangrijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina of telefonisch op: 088 – 00 09 222 en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We staan graag tot uw beschikking om de opties te bespreken.

Tuin Opruimen en Schoonmaken

Wanneer u ons inschakelt om uw tuin op te ruimen, komen we eerst bij u langs voor een intakegesprek. Hiermee kunnen we de omvang van de tuin beoordelen en vaststellen wat er precies moet worden gedaan. Op basis daarvan zullen we een offerte opstellen waarin we uw wensen voor de tuinontruiming verwerken.

U kunt aangeven of u wilt dat we de tuin alleen schoonmaken en opruimen of dat het gaat om het volledig leeghalen van uw tuin. De prijs van de offerte is afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden en het aantal vierkante meters.

Bij het opstellen van de offerte houden we uiteraard rekening met uw voorkeuren. Laat ons weten wat er moet gebeuren, en wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Dankzij onze flexibele aanpak kunnen we de ontruiming uitvoeren op het moment dat u het beste uitkomt, zelfs tijdens avonduren of in het weekend.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Tuin Opruimen en Schoonmaken

Heeft u een verwaarloosde tuin die een opfrisbeurt nodig heeft? Uw tuin schoonmaken en opruimen is voor Boedelmakelaar geen enkel probleem. We zorgen ervoor dat de groene aanslag van de tegels wordt verwijderd en dat overwoekerende planten en struiken worden gesnoeid. Zo zal uw tuin in een mum van tijd weer keurig en opgeruimd ogen.

Naast het schoonmaken van tuinen kunt u onze ontruimers ook inschakelen voor het leeghalen van zolders, kelders en garages. Dit is ideaal als u uw nieuwe woning volledig schoon wilt hebben of als u uw huidige woning wilt opknappen.

Boedelmakelaar is gespecialiseerd in het ontruimen van verschillende soorten ruimtes.

We zorgen ervoor dat de ontruiming snel, gestructureerd en efficiënt verloopt en laten een brandschone ruimte achter.

Professionele Tuinontruiming Als u uw tuin laat ontruimen door Boedelmakelaar, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen de ontruiming van A tot Z, inclusief het afvoeren van tuinafval. Bovendien staat service bij ons hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat de ontruiming soepel verloopt en dat u uw opgeruimde tuin met een tevreden glimlach in ontvangst kunt nemen.

Wilt u ook graag uw tuin leeg laten halen en schoonmaken?

Neem contact met ons op via onze contactpagina of telefonisch op: 088 – 00 09 222 en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Voeg foto’s van de tuin toe, zodat we meteen een beeld hebben van wat er moet gebeuren. We kijken ernaar uit om met u in contact te komen en de mogelijkheden te bespreken.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine