Tijdelijke opslag van inboedel

Op zoek naar opslagruimte voor uw inboedel na ontruiming? Kies voor onze boedelmakelaardiensten en opslagfaciliteiten. Vraag nu een kosteloze offerte aan!

Tijdelijke opslag van inboedel na bijvoorbeeld een ontruiming

Het ontruimen van een woning is vaak een ingewikkeld en emotioneel proces, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij niet alleen onze ontruimingsdiensten aan, maar ook de mogelijkheid om uw inboedel op te slaan na de ontruiming. 

Onze opslagruimtes zijn voorzien van moderne beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat uw inboedel veilig is en blijft. Of u nu opslag nodig heeft voor enkele dagen of enkele maanden, u heeft te allen tijde gemakkelijke toegang tot uw opgeslagen eigendommen. Wij zijn er trots op een totaaloplossing te kunnen bieden, inclusief opslag van inboedel na een ontruiming. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tijdelijke opslag van inboedel: veilig en betrouwbaar via Boedelmakelaar

Heeft u behoefte aan tijdelijke opslag van inboedel na een ontruiming? Onze opslagfaciliteiten zijn altijd schoon, droog en beveiligd. U kunt met een gerust hart uw inboedel aan ons toevertrouwen. Daarnaast verzorgen wij het transport om alles veilig en efficiënt te verplaatsen. Ons ervaren team van professionals zorgt voor het inpakken, laden en veilig vervoeren van uw eigendommen.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning, een zorgkamer, een seniorenwoning of een zakelijke ontruiming, uw inboedel wordt veilig opgeslagen tijdens het ontruimingsproces. Ons deskundige team neemt uitgebreid de tijd om uw eigendommen zorgvuldig te inventariseren, in te pakken, te vervoeren en op te slaan. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, wij nemen alles uit handen!


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Tijdelijke opslag bij verhuizing? Kies voor professionaliteit!

Uw vragen zijn belangrijk voor ons, en daarom zijn wij ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar. Onze landelijke service en flexibiliteit maken ons de ideale partner, ongeacht waar u in Nederland woont. Uw planning is onze planning, en wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Als specialist in onder andere spoedontruimingen in één dag zorgen we voor een snelle en efficiënte service zonder in te leveren op de topkwaliteit die wij bieden.

Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hanteren alleen eerlijke en duidelijke tarieven. U betaalt bovendien geen voorrijkosten! Als u voor ons kiest voor tijdelijke opslag bij een verhuizing of in combinatie met een ontruiming, ervaart u de professionele en klantgerichte service die ons onderscheidt.

Het beheren van afvalstromen is ook niet onbekend voor ons. Wij maken waar nodig gebruik van afvalcontainers en/of een vrachtwagen om alles efficiënt af te voeren. We beschikken over eigen ladderliften, die we indien nodig kunnen inzetten. Met deze middelen zorgen we voor een soepele en professionele afhandeling van uw ontruiming. Samen maken we alles mogelijk, altijd in goed overleg met u.

Boedelmakelaar: Oplossingen voor tijdelijke opslagruimte na ontruiming

Bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte na een ontruiming? Bij Boedelmakelaar bieden wij flexibele oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze opslagfaciliteiten zijn beschikbaar in verschillende formaten, en we bieden zowel korte als lange termijn opties aan voor de opslag van inboedel na een ontruiming.

Als professioneel ontruimingsbedrijf met opslagdiensten staan wij altijd voor u klaar. Dankzij onze flexibele service en ervaring kunnen we van elk project een succes maken. Wilt u meer informatie over het huren van opslagruimte of onze andere diensten? Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u hulp nodig bij het vinden van tijdelijke opslag voor uw inboedel? Aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via onze contactpagina of telefonisch op: 088 – 00 09 222.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 06 - 50296400.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine