Schuur ontruimen

Boedelmakelaar heeft een ruime ervaring op het gebied van schuur ontruimen, en weer netjes maken.

Schuur ontruimen en netjes laten maken door Boedelmakelaar

Heeft u er genoeg van dat uw fiets nooit past in uw overvolle schuur? Wilt u in de tuin werken of dat ene plankje ophangen in de woonkamer, maar kunt u het juiste gereedschap niet meer vinden vanwege de rommel? Misschien moet uw woning binnenkort verkocht of verhuurd worden en moet de schuur daarom leeg zijn. Dan is het hoog tijd om uw schuur grondig op te ruimen.

Vindt u het lastig om uw schuur op te ruimen, of bent u fysiek niet in staat om dit zelf te doen? Boedelmakelaar kan u helpen met het opruimen van uw schuur. Binnen korte tijd zal uw schuur perfect georganiseerd zijn, met ruimte voor uw fiets en gemakkelijk toegankelijk gereedschap.

Wilt u uw schuur graag laten opruimen door ervaren professionals?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een offerte zonder verplichtingen. De schuur is een plek waar vaak veel spullen worden opgeslagen, variërend van (tuin)gereedschap tot fietsen, scooters en (tuin)meubilair. Als dit langdurig niet wordt opgeruimd of georganiseerd, kan het zich opstapelen totdat er geen overzicht meer is. Een chaotische en overvolle schuur kan voor veel ergernis zorgen. Geen zorgen, wij helpen u bij het leegmaken van uw schuur.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Wilt u ook uw tuin meteen laten ontruimen?

Ook daar kunnen we u volledig ontzorgen!

We werken snel en efficiënt, zodat u snel weer kunt genieten van een opgeruimde schuur. Bovendien zorgen we ervoor dat alle items die u wilt behouden netjes terug in de schuur worden geplaatst. Wilt u alle spullen verwijderen en de schuur volledig leegmaken? Dat kunnen we ook voor u regelen. We zorgen ervoor dat al het afval wordt afgevoerd en dat herbruikbare items een tweede leven krijgen.

Als u uw schuur wilt laten leegmaken, komen we eerst bij u langs voor een intake. We beoordelen welke items moeten worden verwijderd en of er eventueel ook schoonmaakwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op.

Offerte Aanvragen Schuur Ontruimen Schuur Ontruimen door onze Professionals Uw schuur laten ontruimen door Boedelmakelaar biedt vele voordelen:

 • Een schone schuur als resultaat.
 • Een efficiënte en geplande aanpak.
 • Mogelijkheid tot klus- en schoonmaakwerkzaamheden.
 • Volledige ontzorging van A tot Z.
 • Flexibele beschikbaarheid, ook in de weekenden en avonduren.

We bespreken graag met u de mogelijkheden om uw schuur weer helemaal in orde te krijgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op voor de ontruiming van uw schuur. We luisteren ook naar uw specifieke wensen en behoeften, zodat de ontruiming van uw schuur volledig aan uw verwachtingen voldoet. Zo kunnen we bijvoorbeeld tijdelijke opslag van items regelen en deze weer keurig plaatsen nadat de schuur is opgeruimd.

Wilt u uw schuur opruimen of leegmaken?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. We nemen u al het werk uit handen, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine