Faillisements opkopen

Boedelmakelaar heeft een ruime ervaring op het gebied van bedrijfsontruimingen voor zowel bedrijven als zelfstandige ondernemers.

Overname van faillissementen

Boedelmakelaar is een betrouwbare partner als het gaat om faillisements opkopen bij stopzetting van bedrijven en organisaties. Indien u zoekt naar een partij die met u meedenkt om uw bedrijfsinboedel en inventaris op een professionele wijze te verkopen, dan is Boedelmakelaar de geschikte partner voor u. Wij beschikken over de vereiste kennis en ervaring op het gebied van faillissementsovernames. Wij werken efficiënt en kunnen snel schakelen, waardoor de klus snel geklaard kan worden.

Onze faillissementsovernameservice staat zowel bedrijven als particulieren ter beschikking. Wij staan elke dag voor u klaar om u volledig te ontzorgen bij de inkoop en verkoop van inboedel. Bij Boedelmakelaar is het onze prioriteit om onze inzichten en toewijding in te zetten om aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.

Bent u geïnteresseerd en wenst u meer inhoudelijke informatie betreffende de mogelijkheden en de opruiming van uw inboedel? Wij staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te verstrekken. Neem direct contact met ons op via onze contactpagina of telefonisch via: 088 – 00 09 222.

Overname van faillissementinboedel

Bij het overnemen van inboedel bij faillissementen zijn wij in staat om inboedel aan te kopen en te verkopen, zowel in partijhandel, partijgoederen als restpartijen. Hierbij kan gedacht worden aan de overname van inboedel en inventaris van bedrijven en magazijnen, de inboedel van bedrijfspanden, horecaovernames, fabrieksrestanten, meubels, randapparatuur en zelfs overschotten in de productie.

Wij assisteren u graag bij het maken van de juiste keuzes bij een faillissementsovername. Een cruciaal aspect hierbij is het grondig onderzoeken van producten en goederen uit faillissementen, zodat wij u kunnen voorzien van advies met betrekking tot de mogelijkheden, uiteraard gebaseerd op eerlijke en concurrerende prijzen.

Eerlijke prijs voor de verkoop van faillissementsmeubels

Met name in de verkoop en inkoop van meubels heeft Boedelmakelaar een uitgebreid netwerk. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de overname van meubels uit de horeca en hotellerie. Iedereen die de inboedel wil laten ontruimen of verkopen, kan bij ons terecht voor kosteloos advies.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Waarom Boedelmakelaar bij faillisements opkopen?

Als ervaren experts in woningontruiming en kleine verhuizingen hebben wij jarenlange ervaring in het efficiënt ontruimen en verplaatsen van inboedel. Wij nemen graag de gehele logistiek en strategie van het verhuizen, verplaatsen of inkopen van inboedel van uw schouders.

Onze werkwijze is transparant en professioneel, waarbij discretie voorop staat, en wij zijn in staat om uw pand of magazijn binnen één dag efficiënt te ontruimen. Dankzij onze flexibiliteit en oplossingsgerichtheid hebben wij zeer tevreden klanten, wat ons motiveert om onze dienstverlening op hoog niveau te houden.

Voor een vrijblijvende persoonlijke afspraak betreffende faillisements opkopen, hechten wij veel waarde aan heldere service en een goede klantrelatie. Tevens gebruiken wij onze expertise om onze partners en afnemers op passende wijze te adviseren. Dankzij onze aanpak hebben wij al veel partners mogen verwelkomen, met wie wij succesvol hebben samengewerkt.

Boedelmakelaar heeft inmiddels specialisatie bereikt in de overname en verkoop van inboedels en faillissementen, en wij hopen u te kunnen ondersteunen in deze zaken.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden betreffende de overname van faillissementen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons direct bereiken via de contactpagina of telefonisch via: 088 – 00 09 222.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine