Bedrijfsontruiming

Boedelmakelaar heeft een ruime ervaring op het gebied van bedrijfsontruimingen voor zowel bedrijven als zelfstandige ondernemers.

Bedrijfsontruiming door specialist Boedelmakelaar

Boedelmakelaar heeft een ruime ervaring op het gebied van bedrijfsontruimingen voor zowel bedrijven als zelfstandige ondernemers. Onze diensten omvatten de verhuizing van bedrijven, afwikkeling van faillissementen, het leegmaken van festivalterreinen, sloopwerkzaamheden op bouwplaatsen en het ontruimen van magazijnen.

Indien u behoefte heeft aan een professionele bedrijfsontruiming, stellen wij ons team van ervaren vakmensen graag tot uw beschikking om uw ontruimingsproject succesvol uit te voeren.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het ontruimen van bedrijven, biedt Boedelmakelaar een ‘zorgeloze’ dienstverlening om u te ontlasten van de complexe taken die gepaard gaan met het opruimen van inventaris en het ontruimen van bedrijfspanden. U kunt het volledige proces aan ons overlaten, terwijl u zich zonder zorgen kunt richten op andere zakelijke activiteiten.

Heeft u hulp nodig bij bedrijfsverhuizingen of -ontruimingen? Aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via onze contactpagina of telefonisch op: 088 – 00 09 222.

Professionele Bedrijfsontruiming Door Ervaren Vakmensen

Het ontruimen van een bedrijfspand is een dienst die het beste kan worden toevertrouwd aan een gespecialiseerd bedrijf dat u volledig ontzorgt. Het is een omvangrijke taak met diverse uitdagingen. Wij nemen alles voor u uit handen, van de voorbereiding tot het achterlaten van het pand in bezemschone staat. Zo kunt u uw tijd en energie volledig besteden aan zaken die voor uw onderneming van essentieel belang zijn.

Bedrijfsontruiming is tevens fysiek zwaar en veeleisend werk, kan emotioneel belastend zijn en vereist een logistieke aanpak. Onze ervaren medewerkers staan klaar om deze taak van u over te nemen.

Bij de ontruiming van uw bedrijfsruimte komen we eerst bij u langs om een inventarisatie te maken van alles wat moet worden ontruimd en verwijderd. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerd plan op voor de uitvoering van de ontruiming. Dankzij onze gestructureerde en oplossingsgerichte werkwijze verloopt het ontruimingsproces soepel en efficiënt.

Onze ervaren en vriendelijke vakmensen beheersen de kunst van het ontruimen en zijn bekend met het verwerken van afvalstromen en inboedels. Indien nodig, plaatsen wij afvalcontainers of maken we gebruik van vrachtwagens om alles af te voeren. Onze eigen ladderliften kunnen eveneens worden ingezet.

Dit stelt ons in staat om uw volledige inboedel over te nemen. Na de ontruiming zorgen we ervoor dat de bedrijfsruimte in bezemschone staat wordt opgeleverd, zodat u zich ook daar geen zorgen meer over hoeft te maken.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Heeft u dringende vragen of behoefte aan directe assistentie?

Neem dan onmiddellijk contact met ons op! Naast het ontruimen van uw bedrijfsruimte bieden wij ook de mogelijkheid om de inboedel die u niet langer wilt behouden van u over te nemen. We maken duidelijke afspraken om ervoor te zorgen dat uw overbodige inboedel op een eerlijke wijze wordt overgenomen. Uiteraard kunnen we ook de inboedel tegen een eerlijke prijs opkopen.

In geval van bedrijfsfaillissement kunt u Boedelmakelaar eveneens inschakelen voor de inkoop en verkoop van de inboedel. Samen met u bespreken we de details van deze transacties om u volledig te ontzorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe verloopt een bedrijfsontruiming bij ons?

Indien u interesse heeft in onze bedrijfsontruimingsdiensten, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Deze offerte is kosteloos en verplicht u tot niets. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om een persoonlijke afspraak op locatie te regelen met onze specialist.

Op deze manier kunnen we samen met u de benodigde stappen tijdens de bedrijfsontruiming vastleggen, inclusief de verhuizing van specifieke items en eventuele inboedelovername. Wij zullen vervolgens een heldere en transparante offerte voor u opstellen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en geen verrassingen tegenkomt.

Voor woningen en bedrijven met specifieke vereisten is het raadzaam dat we eerst ter plaatse komen voor een beoordeling. De tarieven kunnen namelijk variëren afhankelijk van de aard van de woning of het bedrijf. Voor appartementen hebben we standaardtarieven, mits de inhoud binnen de normale parameters valt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de tarieven en de procedure voor de ontruiming van uw bedrijfspand of woning.

Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we beginnen met de bedrijfsontruiming. We zijn flexibel in planning en kunnen indien gewenst ook in het weekend en buiten kantooruren aan de slag. Na het maken van de afspraken gaan onze vakmensen aan de slag met de voorbereiding en uiteindelijk de daadwerkelijke bedrijfsontruiming.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine