Bedrijfsinboedel opkopen

Boedelmakelaar heeft een ruime ervaring op het gebied van bedrijfsinboedel opkopen van zowel grote bedrijven als zelfstandige ondernemers.

Bedrijfsinboedel opkopen

Boedelmakelaar is niet enkel gespecialiseerd in ontruimingen en verhuizingen. Wij hebben ook expertise in het aankopen van inboedel, en dankzij ons succes hebben we in de afgelopen jaren steeds meer tevreden klanten mogen verwelkomen. Of u nu een particulier bent of een bedrijf, als u interesse heeft in onze diensten en behoefte heeft aan professionele inboedelopkopers, dan staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig bij een faillissement, verhuizing of bedrijfsontruiming? Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen, en het opbouwen van een goede relatie met een betrouwbare partner, zowel op korte als lange termijn, is daarbij van essentieel belang.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt ontvangen over onze dienst voor het opkopen van inboedel. U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina of telefonisch op: 088 – 00 09 222.

Boedelmakelaar handelt zorgvuldig Inboedel opkopen & volledige ontzorging

Met een snelle en efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat uw pand, woning of magazijn kan worden ontruimd, terwijl de aankoop van uw inboedel discreet en professioneel wordt afgehandeld. In sommige gevallen kan dit al binnen een dag worden geregeld, indien gewenst.

Met Boedelmakelaar heeft u een betrouwbare en professionele partner voor de overname van uw inboedel, die graag met u meedenkt en oplossingsgericht te werk gaat om uw inboedel met zorgvuldigheid aan te kopen. Ook voor kleine verhuizingen kunt u bij ons terecht.

Bij Boedelmakelaar kunt u terecht voor de volgende diensten:

 • Inkoop en verkoop van inboedel, ook bij faillissement
 • Overname van inboedel voor bedrijven en particulieren
 • Snelle en efficiënte hulp bij verhuizing
 • Efficiënte woning- en bedrijfsontruiming
 • Magazijn- en kelderafvoer

Wij zetten ons in om onze diensten met de nodige zorgvuldigheid uit te voeren, waarbij het schoon en veilig achterlaten van de werkruimte van groot belang is. Onze behulpzame medewerkers staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en uw vragen te beantwoorden.

U kunt bij ons terecht voor het opkopen van volledige of gedeeltelijke inboedel.

Omdat wij als geen ander de (emotionele) waarde begrijpen van inboedel, bieden wij een eerlijke prijs, standaard gekoppeld aan een gratis opruim- en verhuisservice.


 • Ontruiming in heel Nederland
 • In- en verkoop van inboedel
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Snelle reactietijd
 • Servicegericht en planmatig
 • Volledige ontzorging

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

 • Totale ontzorging
 • Woningontruiming op discrete en respectvolle wijze
 • Landelijke service en flexibel inzetbaar
 • Specialist in inboedelafwikkeling
 • Expert op het gebied van woningontruimingen

Woningontruiming

Maak een vrijblijvende afspraak voor inboedelopkoop en ontruiming Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om u van passend advies te voorzien. Een expert komt ter plaatse om een accurate en vrijblijvende offerte op te stellen voor de eventuele aankoop van uw inboedel.

Meer dan 200 tevreden klanten zijn u voorgegaan. Wij staan klaar om ook u te ontzorgen bij de verkoop en ontruiming van inboedel en inventaris.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website en een van onze experts zal spoedig contact met u opnemen om een vrijblijvende afspraak te regelen. Wilt u liever direct met iemand spreken? Bel ons op: 088 – 00 09 222.

Aanvullende mogelijkheden en diensten:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel kunnen we u ook helpen met gerelateerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

– het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (vinyl, vast tapijt, laminaat, enz.),
– het verwijderen van schroeven en nagels uit de muur
– het opnieuw vullen van gaatjes en het weghalen van gordijnen.
– het verhuur en verkoop klaar maken van de woning
– het veilen en verkopen kunst & antiek en design
– het taxeren van de inboedel
– het verkopen van voertuigen
– de tuin verhuur of verkoop klaar maken

In principe verwijderen we alles wat vast staat of hangt niet, maar als er kleine sloop- of demontagewerkzaamheden nodig zijn, kunnen onze vakmensen dit voor u uitvoeren.

Boedelmakelaar kan een complete service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan, en we zullen contact met u opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via 088 – 00 09 222.

Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

Chris Bentink

Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

Theo van Manen

Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

Dank Eric.

Marieke en Josine