Boedelmakelaar
voor zorgeloze
zakelijke ontruiming

Boedelmakelaar zorgt voor het professioneel leeghalen van bedrijfspanden, kantoren, winkels en andere zakelijke ruimtes.

Waarmee kunnen we u helpen?

Zakelijk ontruiming van bedrijfspanden door heel Nederland

Bij Boedelmakelaar kunt u terecht voor zakelijke ontruiming en het opkopen van zakelijke inboedel. Onze dienstverlening staat garant voor een volledige ontzorging van u als klant. U kunt op ons rekenen om uw bedrijfsruimte gereed te maken voor verkoop, verhuur of andere bestemmingen

Boedelmakelaar

Woningontruiming door Boedelmakelaar, specialist in ontruiming van woningen en bedrijfspanden

Boedelmakelaar inschakelen voor uw zakelijke ontruimingen betekent dat u kunt vertrouwen op onze expertise in het professioneel leeghalen van bedrijfspanden, kantoren, winkels en andere zakelijke ruimtes. Voor ons betekent zakelijk ontruimen: het gestructureerd en efficiënt aanpakken van de situatie met duidelijke afspraken.

U kunt op ons rekenen om uw bedrijfsruimte gereed te maken voor verkoop, verhuur of andere bestemmingen. We bieden tevens aanvullende diensten om de waarde van uw zakelijke pand verder te optimaliseren, indien gewenst. Meer informatie over onze zakelijke ontruimingsdiensten vindt u op de pagina voor zakelijke ontruiming. Boedelmakelaar heeft jarenlange ervaring in het doelmatig ontruimen van zakelijke locaties, met gekwalificeerde medewerkers die professioneel te werk gaan.

Daarnaast voeren we regelmatig werkzaamheden uit voor het opkopen van inboedel na bedrijfsbeëindiging en faillissementen. We begrijpen het belang van een vlotte afhandeling in dergelijke situaties en bieden een efficiënte opkoopdienst om de overblijvende inventaris over te nemen. Onze benadering is erop gericht om u tijdens deze overgangsperiode zoveel mogelijk te ontlasten.

Wilt u ook uw zakelijke inboedel laten opkopen? Neem gerust contact met ons op via:

088 – 00 09 222
info@boedelmakelaar.nl

Offerte aanvragen

Bij Boedelmakelaar kunt u een beroep doen op het gebied van opruimen en leeghalen van woningen en bedrijfspanden. Woningontruiming betekent voor ons het volledig ontzorgen van u als klant. U kunt daarom op ons rekenen om de woning verkoop klaar te maken en de inboedel kan verkocht of geveild worden voor u.

  1 Extra specificaties / wensen | 2 Persoonlijke gegevens & Contactverzoek  0 van 1000 max. aantal karakters

  Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

  Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

  Chris Bentink

  Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

  Theo van Manen

  Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

  Dank Eric.

  Marieke en Josine