skip to Main Content

Onze Diensten

Ontruimen

Ontruimen doen wij in Nederland en België van tiny house, appartement tot kasteel ongeacht de kwaliteit of hoeveelheid. Maar ook schuren, garages, opslagboxen en dergelijke.

Assisteren bij verdeling

Om bij verdeling discussie te vermijden of al bij een lopende discussie zijn wij uw partner om deze te begeleiden en te coördineren. Objectief, deskundig en adviserend. Achteraf geeft dit een goed gevoel voor iedereen.

Verhuizen inboedel senioren & persoonlijke begeleiding

Naast het ontruimen is het ook mogelijk dat wij u verhuizen. Zo houdt u alles binnen één organisatie en heeft u dus één aanspreekpunt. Wij begeleiden en adviseren u, indien u wenst, met alles wat er verder bij komt kijken. Wel zo prettig.

Taxeren inboedel

Altijd verstandig vooraf een taxatierapport laten opstellen van de inboedel met daarin de reële actuele marktwaarde. Handig bij een verdeling tussen erfgenamen en belangrijk voor de aangifte erfbelasting.

Verkopen en veilen kunst, antiek en design

Verkoopbare objecten uit de inboedel kunnen wij voor u verkopen in onze showroom of via de veiling. Altijd fijn als er een goede bestemming wordt gevonden en wij het voor u ten gelde maken.

Opkopen inboedel

Het kan zijn dat u liever de inboedel direct wilt verkopen. Wij kunnen u altijd een passend en reëel voorstel doen inclusief onze werkzaamheden. De afwikkeling doen wij uiteraard discreet en respectvol.

Wij zijn u of uw cliënt graag van dienst

WhatsApp chat
Goedendag. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?