Boedelmakelaar
ook voor andere diensten

Boedelmakelaar zorgt voor het professioneel ontruimen van woningen en bedrijfspanden, maar levert ook aanvullende diensten

Waarmee kunnen we u helpen?

Ontruiming van diverse ruimtes

Bij Boedelmakelaar kunt u een beroep doen op het gebied van opruimen en leeghalen van woningen en bedrijfspanden. Maar bij Boedelmakelaar kunt u ook terecht voor andere diensten zoals tuin ontruimen, schuur ontruimen en tijdelijke opslag van inboedel. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u een schuur of tuin maar een garage of kelder die u graag wilt laten ontruimten? Laat het ons weten! Wij ontruimen ook andere ruimtes.

Boedelmakelaar

Ontruiming via Boedelmakelaar, specialist in het ontruimen van uw tuin, schuur, garage of kelder

Boedelmakelaar inschakelen voor uw tuin, schuur, garage of kelder ontruimen betekent dat u er op kunt vertrouwen dat u volledig ontzorgt word. Voor ons betekent ontruimen van deze ruimtes: het gestructureerd en efficiënt aanpakken van de situatie met duidelijke afspraken.

U kunt op ons rekenen om uw ruimte gereed te maken voor verkoop, verhuur of andere bestemmingen. We bieden tevens aanvullende diensten om de waarde van uw ruimte verder te optimaliseren, indien gewenst. Denk hierbij aan schilder en reparatie werkzaamheden. Meer informatie over deze diensten kunt u opvragen door contact met ons op te nemen. Boedelmakelaar heeft jarenlange ervaring in het doelmatig ontruimen van locaties, met gekwalificeerde medewerkers die professioneel te werk gaan.

Daarnaast voeren we regelmatig werkzaamheden uit voor het opkopen van inboedel na het ontruimen van een ruimte. Mochten wij waardevolle spullen aantreffen tijdens het ontruimen van uw ruimte dan zullen we in overleg met u deze goederen kunnen opkopen en wederverkopen in onze showroom Mantorini. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden:

088 – 00 09 222
info@boedelmakelaar.nl

Offerte aanvragen

Bij Boedelmakelaar kunt u een beroep doen op het gebied van opruimen en leeghalen van woningen en bedrijfspanden. Woningontruiming betekent voor ons het volledig ontzorgen van u als klant. U kunt daarom op ons rekenen om de woning verkoop klaar te maken en de inboedel kan verkocht of geveild worden voor u.

  1 Extra specificaties / wensen | 2 Persoonlijke gegevens & Contactverzoek  0 van 1000 max. aantal karakters

  Wat zeggen anderen over Boedelmakelaar

  Wat een persoonlijke betrokkenheid. Het zorgappartement van mijn moeder is binnen de gevraagde oplevertijd ontruimd en ook heel netjes gemaakt. Fijn!

  Chris Bentink

  Omdat we met acht erfgenamen de erfenis moesten verdelen heeft Eric Branger voor ons een taxatierapport opgesteld. Fijn dat we op deze wijze weten wat de kunst voor waarde heeft. Dank de snelle service.

  Theo van Manen

  Mijn ouders hadden een grote villa met enorm veel spullen. We zagen er erg tegenop om het huis leeg te halen. Dit heeft Boedelmakelaar voor ons gedaan. En ook de mooiere spullen die wij niet wilden goed verkocht via Mantorini.

  Dank Eric.

  Marieke en Josine