Over boedelmakelaar
Woning ontruimen
Neem contact op met boedelmakelaar

OVER BOEDELMAKELAAR

ericbranger_6418

Boedelmakelaar is uw landelijke partner en expert
voor de:

  • ontruiming van woningen
  • taxatie van inboedels
  • verkoop van kunst & antiek

Onze kracht is het realiseren van een zorgeloze inboedelafwikkeling van elke inboedel. Dit kan zijn bij een verhuizing of na een overlijden. Wij nemen alle zorg op een discrete en respectvolle wijze uit handen. Conform uw wensen coördineren wij de afwikkeling. Goederen krijgen een passende bestemming. Ook organiseren wij de verkoop van de woning, auto, scootmobiel tot vakantiehuis.

Eric Branger, eigenaar en oprichter, is dé inboedelexpert sinds 1988. Zijn expertise is verkregen als veilingmeester in kunst & antiek en woningmakelaar. Hij constateerde problemen in de praktijk met het in één keer goed afwikkelen van inboedels. Om voor deze opdrachtgevers kunst & antiek te gelde te maken werd winkel & veilinghuis BM De Societeit in Baarn opgericht. Dé oplossing voor erfgenamen, notarissen, makelaars tot particulieren.

Vrijblijvende offerte of meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Wij zijn u of uw cliënt graag van dienst.

logotrans
Klik hier om onze brochure te downloaden.

Onze winkel
Wij ontzorgen

OVER BOEDELMAKELAAR

Boedelmakelaar is uw landelijke partner en expert voor de

 ontruiming van woningen
 taxatie van inboedels
 in- en verkoop van kunst & antiek en inboedelgoederen

Onze kracht is het zorgeloos afwikkelen van elke inboedel. Dit kan zijn bij een verhuizing of na een overlijden. Wij nemen alle zorg op een discrete en respectvolle wijze uit handen. Conform uw wensen coördineren wij de afwikkeling. Goederen krijgen een passende bestemming. Ook organiseren wij de verkoop van de woning, auto, scootmobiel tot vakantiehuis.

Eric Branger, eigenaar en oprichter, is dé inboedelexpert sinds 1988. Zijn expertise is verkregen als veilingmeester in kunst & antiek en woningmakelaar. Hij constateerde problemen in de praktijk met het in één keer goed afwikkelen van inboedels. Daarom richtte hij in 2009 Boedelmakelaar op. Dé oplossing voor erfgenamen, notarissen, makelaars tot particulieren. Om voor deze opdrachtgevers de inboedel te gelde te maken werd in 2014 de Boedelmakelaar winkel in Baarn opgericht.

Vrijblijvende offerte? Neemt u gerust contact op.

Wij zijn u of uw cliënt graag van dienst.

Over boedelmakelaar
Woning ontruimen
Onze winkel
Neem contact op met boedelmakelaar
Wij ontzorgen

NIEUWSBRIEF

het laatste Boedelmakelaar
nieuws ontvangen?

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien